Schoenen waarvan iedere man eigenlijk wel een paar moet hebben!

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van onze outfit. We kunnen tenslotte niet zonder als we naar buiten gaan. Ze beschermen in de eerste plaats natuurlijk onze voeten maar op de tweede plaats maken ze een outfit ook wel echt af. Niet alleen kleding maakt de man, ook de schoen draagt daar zeker zijn steentje aan bij. Maar wat zijn nu eigenlijk de juiste schoenen voor mannen en welke schoen moet eigenlijk iedere man gewoon standaard wel gewoon bij zijn kledingkast hebben staan? We hebben ze hier allemaal voor je op een rijtje gezet.

Sneakers

De sneakers is de meest gedragen schoen wereldwijd. Deze schoenen bestaan er behoorlijk lang en willen maar niet uit onze mode verdwijnen. Gelukkig ook maar want sneakers zijn eigenlijk de perfecte schoen, vooral voor mannen. Deze schoenen lopen in eerste instantie niet alleen lekker maar kunnen ook bijna bij iedere outfit gedragen worden. Van een casual outfit tot een semi-casual outfit en van je zondagse kloffie tot aan je werkpak. De sneaker is tegenwoordig in zoveel verschillende soorten te verkrijgen dat je ze eigenlijk altijd wel kan mixen en matchen. Voor welk model je dan moet gaan? Wil je een echte basic variant? Kies dan voor een zwarte sneaker. Een zwarte sneaker kan je in principe in iedere seizoen dragen en voor iedere gelegenheid. De witte sneaker is ook een goede optie maar wordt over het algemeen iets minder in de winter gedragen. Wit zou namelijk niet echt een najaarskleur zijn al bewijzen de trends van dit jaar totaal het tegenovergestelde. Ook witte schoenen kunnen prima in de winter. Ben je opzoek naar een tof paar? Kijk dan eens bij Nubikk voor hun uitgebreide assortiment.

Leren schoenen

Ondanks dat je sneakers kan dragen bij nette aangelegenheden doen we het toch liever niet. We kiezen dan liever voor een klassieke en nette schoen. In dit geval is de veterschoen van leer de perfecte schoen en eigenlijk ook een exemplaar die je standaard in je garderobe moet hebben. Ook de veterschoen gaat al behoorlijk wat jaren mee en wordt ieder jaar wel weer verder ontwikkeld. Hiermee bedoelen we dat er ieder jaar wel weer meer en nieuwere modellen op de markt worden gebracht. Vorig jaar was de veterschoen in een crocoprint bijvoorbeeld helemaal in en ook zien we de schoen in steeds meer kleuren verkrijgbaar is zoals in het bruin, grijs, blauw en zelfs in het groen. Ook deze exemplaren vind je in de Nubikk heren collectie.

Boots

Ja ook de man van tegenwoordig kan zich prima laten zien in een paar goede boots. Zeker nog, de boots worden meestal gedragen bij een hele stoere outfit. Deze schoenen zijn overigens ook perfect voor het najaar wanneer het wat kouder en natter begint te worden. Boots van goede kwaliteit houden jouw voeten namelijk te allen tijde goed droog en warm.

Geef een reactie