Een vakantie in het vooruitzicht!

We zitten al een tijdje binnen, maar het einde is in zicht. Er is licht aan het einde van de tunnel en dat komt steeds dichterbij. Echter is het nog een redelijk lange weg te gaan. Maar we komen er uiteindelijk wel. Dus laten we alvast denken aan de dingen die we straks weer kunnen doen wanneer deze coronacrisis voorbij is. 

 

Een vakantie naar een ver warm land

We zitten al ongeveer 1 jaar thuis. En dat is uitermate confronterend. Maar laten we naar de toekomst kijken en bedenken waar we naar toe kunnen gaan op vakantie. Naar welk land wil jij straks afreizen. Houd je het in eerste instantie nog een beetje dicht bij huis? Ga je naar een ander land in Europa, zoals bijvoorbeeld naar het zonnige Spanje, Portugal of Frankrijk? Of ga je het verder opzoeken en ga je een land opzoeken in Midden Amerika of ga je naar Azië toe zoals op vakantie gaan naar Thailand, Indonesie of misschien wel Sri Lanka. Het is natuurlijk allemaal even kijken en je moet vooral doen wat goed voelt. En wie weet houd je het in eerste instantie liever nog even dicht bij huis en ga je op vakantie in eigen land. 

 

Laat de festivals maar komen

Kan jij ook al niet wachten tot het eerste festival dat gaat komen? Sta jij straks ook vooraan bij het kopen van een ticket en ben jij links vooraan te vinden op het veld? Zie jij jezelf al in een zomers festival outfitje te dansen op een groot veld met een drankje in je hand? Ja, wij zien dit ook al voor ons en kunnen stiekem al niet wachten. De gehele dag in het zonnetje lekker alcoholische drankjes drinken en dansen. Een zaterdag  kan er bijna niet beter uit zien, toch?

 

Let wel op, ken je grenzen. Je drinkt gemakkelijk te veel. En alcohol in combinatie met een warme zomerse dag is niet altijd een goede combinatie. Drink voldoende water tussendoor. Want comazuipen komt meer voor tijdens het festival- en vakantieseizoen.

 

Een dag naar het strand

Wanneer de zon schijnt, is het natuurlijk ook nog eens heerlijk om een dag naar het strand te gaan. Genieten van het weer en de zee. Om in de avond af te druipen naar een lekker restaurant waar je de dag afsluit met een lekker drankje en een heerlijk etentje bij een gezellig restaurant. Zo kan jij de dag goed afsluiten. Dat klinkt nog eens als een goed dagje, toch?

Geef een reactie