Neem een kijkje in mijn kledingkast!

Om optimaal voorbereid te zijn op weerveranderingen van Nederland, is het belangrijk om je kledingkast goed te vullen met verschillende soorten kleding. Ook ik ben optimaal voorbereid voor zowel koud als warm weer. Ook ben ik optimaal voorbereid voor regenachtige dagen en dat moeten jullie ook zijn. Waarom? Omdat je optimaal voorbereid moet zijn voor de weersomstandigheden die er zullen komen.

Mijn kledingkast is gevuld met alle soorten stijlvolle kleding dat gedragen kan worden op elk moment van de dag. Voor mij is het belangrijk om je zelfverzekerd te voelen in de kleding die je draagt en vaak te variëren in kledingstijl. Ook is het belangrijk om een goede verdeling te hebben in outfits die geschikt zijn voor zowel de koude- als de warme maanden die zullen komen in de toekomst. Ik neem jullie mee in mijn kledingkast.

Coltruien

De coltrui behoort tot één van mijn favoriete kledingstukken en mijn kledingkast zit er vol mee. Momenteel heb ik zeker tientallen coltruien in verschillende soorten en maten. De reden dat ik fan ben van de ouderwetse coltrui is dat het een trui is dat zowel trendy als warm is. Zo loop ik er in de winter stijlvol bij, terwijl het me ook nog een warm houdt voor het koude weer.

De traditionele coltrui heren is verkrijgbaar in allerlei vormen. Zo heb je een klassieke coltrui, maar ook een coltrui met patronen erin verwerkt. Deze coltruien kunnen goed gecombineerd worden met een klassieke colbert en pantalon.

Pantalons

Pantalons zijn broeken die vaak terug komen in mijn kledingkast en dat is niet zomaar. Deze pantalons worden gezien als nette broeken die kwaliteit uitstralen. Ik vind de pantalons uiterst comfortabel en zijn goed te combineren met andere kledingstukken. Het is immers wel belangrijk om deze pantalons te combineren met de juiste kledingstukken. Combineer de pantalons daarom met een mooi overhemd, of een coltrui. Bij een mooie pantalon horen namelijk ook nette schoenen.

Nette schoenen

Iedereen draagt schoenen. Ik zie nog veel te vaak dat schoenen verkeerd worden gecombineerd en dat heeft zware impact op de outfit. Daarom is het van uiterst belang om de schoenen af te stemmen op de outfit die gedragen wordt. Draag je bijvoorbeeld een donkerblauwe coltrui, dan zijn mooie nette blauwe schoenen een goede optie en zal de outfit compleet zijn.

Mijn kledingkast bestaat voornamelijk uit mooie truien, broeken en bijpassende schoenen. Zorg voor een goede combinatie en draag je kleding met trots en zelfverzekerdheid om de dag effectief door te komen.

Geef een antwoord