Met Karhu sneakers stap jij lekker de zomer door

Heb je nu ook al de smaak te pakken van het mooie weer? Zijn er maar weinig dingen waar jij zo van geniet als van het zonnetje? Dan is dit hét moment om eens een kijkje te nemen in je kledingkast en je schoenenrek. Je zult zien dat je de shirts die je vorig jaar hebt aangeschaft nog prima kan dragen, maar de shirts van de jaren daarvoor, die zijn wel aan vervanging toe. Tip van Flip: kijk eens voor een Carhartt t shirt. Deze shirts zijn niet duur, je bestelt ze online en ze zijn van een zeer goede kwaliteit. Zo. Dat is alvast geregeld. Die schoenen echter, dat is nog een klus apart. Aan sommige schoenen ben je nu eenmaal gehecht. Maar ga je ze nog dragen? Nee? Maak er dan leuk een foto van en doe ze weg. Het wordt nu tijd voor nieuwe sneakers. Wat denk je van Karhu sneakers?

Heb je nog nooit van Karhu sneakers gehoord?

Dan is de kans groot dat jij nog nooit in Finland bent geweest. Karhu sneakers zijn van oorsprong Fins en ze beginnen nu de complete wereld te veroveren. Karhu sneakers staan erom bekend dat ze kleurrijk zijn, zonder dat het hysterisch wordt. Er zijn Karhu sneakers voor mannen maar ook voor vrouwen. Wist je dat deze schoenen tot wel maat 47 beschikbaar zijn! Dus ook als je op grote voet leeft, kun je prima uit de voeten op Karhu sneakers!

Om lekker te lopen heb je goede schoenen nodig

En daar gaat het vaak mis. Want goede schoenen zijn, over het algemeen, niet bepaald pareltjes aan je voeten. Dat is wel anders met Karhu sneakers. Deze sneakers zijn er voor gemaakt om er heerlijk op te kunnen wandelen en, als het echt niet anders kan, een stuk hard te lopen. Je loopt er dan volledig stylisch bij en je hoeft je echt niet te schamen voor je schoenen. Bestel deze sneakers gemakkelijk en snel online en je merkt al snel of ze ook bij jou passen!

Combineer zoals jij dat wilt

Draag jij bij het eerste sprankje zon het liefst alleen nog korte broeken? Dan kun je deze heel goed met sneakers combineren. Moet jij voor je werk of voor een bijzondere gelegenheid strak in het pak? Sneakers van Karhu maken het geheel net wat speelser. En draag je het liefst jeans? Dan weet je zelf ook wel dat je hier werkelijk alle soorten schoenen onder kunt dragen. 

Geef een antwoord