Een rondreis door Thailand

Thailand. Groene rijstvelden, boeddhistische tempels, pittig eten en tuktuk’s. Een mooier land voor een rondreis bestaat bijna niet. In Thailand vind je de perfecte mix tussen cultuur en natuur. In Bangkok ontdek je het dagelijkse leven tussen de locals, terwijl je in Chiang Mai tijgers kunt bewonderen in de jungle. Een ding is zeker, Thailand biedt een beleving om nooit te vergeten. 

Cultuur en natuur

Reis je naar Zuidoost-Azië? In dat geval kun je Thailand niet overslaan. Dit land heeft een rijke cultuur, maar tegelijkertijd ook een indrukwekkende natuur. In het zuiden van het land maak je kennis met de boeddhistische cultuur. Het mooie aan het Boeddhisme is dat dit zowel een levensbeschouwing als een religieuze stroming is. Locals in Thailand streven dan ook een leefstijl na waarin Boeddha centraal staat, maar ook in gebouwen zie je boeddhistische elementen terug. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige tempels waarvan het Koninklijk Paleis in Bangkok een is. Ga je meer naar het noorden van Thailand, dan ontdek je de tropische natuur. Hier kun je tochten door de jungle doen en zie je zeldzame dieren. 

Paradijs eilanden

Het vasteland van Thailand kan een prachtige beleving van de cultuur en natuur creëren voor jou en je reisgezelschap. Toch is het ook een avontuur om het vasteland te verlaten en tijdens je reis verschillende eilanden te ontdekken. Indrukwekkende zonsondergangen, witte zandstranden en vele palmbomen. Dat is waar je het voor doet. Een echte aanrader is Koh Samui. Perfect voor je eerste bezoek aan Thailand. Het eiland biedt voor iedere leeftijd geweldige avonturen. Vanaf Koh Samui kun je ook snorkeltours boeken. Je krijgt dan snorkeluitrusting en een local neemt je mee in een vissersbootje naar verschillende eilanden zoals Ko Pha Ngan en Ko Tao. Ben je op zoek naar gave feesten? Dan zit je ook goed op de Thaise eilanden. Iedere maand zijn er grootse Full Moon feesten op het strand. 

Visum Thailand

Ben jij helemaal overgehaald en wil je binnenkort naar Thailand afreizen voor een prachtige vakantie? Boek dan gauw je vliegticket! Daarnaast is het goed om te weten dat je als reiziger mogelijk een visum-legalisatie nodig hebt voor Thailand. Je bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag hiervan. Tip: maak gebruik van de diensten die TravelDocs aanbiedt. Deze online webshop zorgt voor een eenvoudige en kostenvoordelige visumaanvraag voor je opkomende reis. De procedure duurt in totaal slechts 3 dagen nadat je jouw aanvraag hebt ingediend. Daarnaast bespaar je tot wel 35% op de originele visumprijs. Als het aan TravelDocs ligt, hoeft een e visum Thailand aanvragen dan ook niet moeilijk en prijzig te zijn. 

Geef een antwoord