Leuke jubileum cadeaus

Als er een kennis of familie binnenkort een jubileum te vieren heeft dan wil je natuurlijk een leuk origineel en uniek cadeau geven. Het is namelijk een hele prestatie om een jubileum te behalen en daar hoort een origineel cadeau bij en niet een bos bloemen of een kaartje. Een uniek cadeau vinden is tegenwoordig een hele opdracht en kan best moeilijk zijn, vooral als je inspiratieloos bent. Daarom kan je hier enkele leuke cadeaus vinden om aan personen te geven bij een jubileum. 

 

Bedrukte chocoladereep

Een leuk en origineel jubileum cadeau is een bedrukte chocoladereep. Je kan ervoor kiezen om een bepaalde tekst zoals 50 jaar getrouwd te laten drukken op een chocolade reep. Vrijwel elk blokje van de chocoladereep bevat een letter van de zin. Dit is een geweldig cadeau voor een chocolade liefhebber waar diegene lekker van genieten. De chocoladerepen zijn vaak verkrijgbaar in melkchocolade en witte chocolade. Sinds kort is het ook mogelijk te kiezen voor Ruby chocola. 

Eigen champagnefles 

Een jubileum wordt vrijwel altijd gevierd met een glaasje wijn of een fles champagne. Het is namelijk een beste prestatie en hoogtepunt in je leven om een jubileum te behalen. Als iemand voor een bepaald aantal jaren getrouwd is of een werknemer al jaren voor je werkt, dan wil je diegene verrassen met een prachtig en uniek cadeau. Een fles champagne met eigen logo is dan een oplossing. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een foto of tekst op de champagnefles te laten zetten. Als een werknemer een jubileum heeft behaald, dan is het logo van je bedrijf ook een prachtige optie. 

 

Foto op glas

Een foto op glas is een prachtig cadeau voor een stel dat een bepaald aantal jaren is getrouwd. Als je een leuke foto van het stel hebt van toen ze elkaar net hebben leren kennen, kan je dit op glas laten zetten. Met een foto op glas en dan ook nog een oude bekende foto maak je zeker indruk en zal jouw cadeau nooit vergeten worden door het stel. Als je geen foto hebt of niet weet hoe je aan een foto kan komen, dan zou je eventueel om een foto aan een kinder of ander familielid vragen. Het is namelijk wel de bedoeling dat het geheim blijft want anders is het ook geen verrassing meer. Als je een foto op glas wilt laten maken, houd dan rekening met een productie- en levertijd van enkele werkdagen

 

Geef een antwoord