Zodra je hem naar beneden doet, gaat hij niet meer omhoog

Zodra de zon gaat schijnen willen we er vaak meteen weer vanaf, het is hier ook nooit goed. De zon komt op, het wordt warm, en je probeert op elke mogelijke manier de warmte buiten te houden. De airco werkt niet genoeg en kost je bijna een rib uit je lijf zo veel staat hij aan, de ramen open is kansloos, de warmte zit in de lucht, je ziet de temperatuur langzaam aan hoger worden, ramen weer dicht. Wat is dan de volgende oplossing?

Buitenzonwering

De warmte buiten houden is heel erg lastig als het bloedheet is in de zomer. Op dat moment is de warmte overal en kom je er ook niet vanaf. En je kan de warmte ook niet voor zijn, want ook ś nachts is het vaak nog boven de 20 graden. Ga op zoek naar zonwering. Je hebt zoveel verschillende soorten, en ik denk dat om de warmte buiten te houden je het beste buitenzonwering kunt aanschaffen. Die zorgen ervoor dat de zon en wellicht de warmte nog niet eens bij je raam aankomen dat scheelt dus weer een warmtebron. Een mogelijk product wat je hiervoor kunt aanschaffen zijn rolluiken. Die kun je buiten boven je raam hangen, en als je elektrische koopt hoef je niet eens de warmte in om ze naar beneden te doen. Dan doe je dat gewoon van binnen uit je huis, met een fantastisch handige afstandsbediening.

Rolluiken

Je hebt ook rolluiken voor binnen in je huis, deze zijn weer net anders dan degene die je buiten je huis laat plaatsen. Wanneer je nieuwe rolluiken gaat plaatsen worden ze op maat gemaakt naar jouw raam. Dit is erg handig en dus ook voor vrijwel elk raam gangbaar om te maken. Mocht je nou een heel groot raam hebben aan de zijkant van je huis die dient als bijvoorbeeld een buur heb je natuurlijk ook de optie om hier bijvoorbeeld 2 rolluiken voor te laten maken zodat je wel de gehele oppervlakte ook bedekt met de rolluiken.

Andere oplossingen

Wanneer je rolluiken hebt, is het natuurlijk altijd fijn om wel een gordijn binnen te hangen, of een andere vorm van zonwering. Maar zodra je helemaal verliefd bent op die rolluiken is de kans dat je ze ooit nog omhoog doet klein dat leef je maar als een vampier in het donker, het is in ieder geval wel lekker rustig. Kortom, het is zeker aan te raden om hier meer aandacht aan te besteden.

Geef een reactie