Trends van dit seizoen

Sta jij ook uren lang voor de kledingkast? Je hebt verschillende kleren in bezit, maar nog steeds weet je niet wat je moet dragen. Misschien is het wel weer tijd om je kledingkast te vernieuwen. Wat dacht je aan Guess en Versace Jeans Couture

 

Guess

Guess is een iconische merk, gespecialiseerd in fashion. Elk seizoen komt Guess met nieuwe producten. Guess produceert kledingstukken, schoenen en verschillende soorten accessoires. Denk hierbij aan tassen, sieraden, brillen en riemen. Guess is een merk die het produceert voor het klant. Hierdoor hechten ze veel waarde aan de eisen van de klanten. Klanten zoeken vaak vernieuwing en dat is precies wat Guess biedt. Guess probeert zo snel, kwalitatief mogelijk te designen. Toen de eerste winkel van Guess zijn deuren in Beverly Hills opende, kreeg guess verschillende awards. Guess zorgde namelijk voor het bijeenkomen van chique, comfortabel en luxe. Nog steeds is Guess een van de meest hippe merken op de markt. Ze produceren namelijk voor Dames, heren en kinderen. Ze hebben verschillende soorten producten. Guess is een merk die veel doelgroepen en leeftijden aanspreekt. 

 

Versace Jeans Couture

Versace Jeans Couture is een Italiaanse merk, die zoals Guess gespecialiseerd is in fashion. Gianni Versace richtte  in 1978 het merk Versace op. Enkele jaren later is het merk overgenomen door zijn zus Donatella. Versace Jeans Couture  heeft een brede assortiment. Onder de naam Versace kan men verschillende producten kopen, waaronder: Spijkerbroeken, T-shirt, sweaters en jurken. Ook hebben ze een brede assortiment van accessoires. Denk hierbij aan sieraden, riemen, brillen en tassen. Daarnaast verkopen ze ook schoenen. Versace Jeans Couture is een merk die zich kenmerkt door zijn kwalitatieve producten, die meestal op informele gelegenheden gedragen worden. Vaak herken je Versace Jeans Couture aan de bedrukte teksten op T-shirts, die lekker opvallen in het donker. Dit merk onderscheidt zich tussen twee categorien; de dames en de heren. De dames collecties zijn meer elegant en stoer. De heren collecties zijn vaak stoer en comfortabel. 

 

Hoogwaardige merken 

Merken als Versace Jeans Couture en Guess zijn hoogwaardige merken. Het zijn beide belangrijke modemerken, die de dag van vandaag nog steeds erg bijzonder zijn. Ondanks dat ze al jaren bestaan, hebben ze hun kwaliteit behouden. Merken als deze, zijn helaas ook niet vaak in de sale. Dit komt doordat ze kwalitatieve en dure producten gebruiken en het personeel bekostigen voor het leveren van een top dienst.  Weet jij nog steeds niet wat jij aan moet of wil jij nieuwe kleren? Dan is het een goed idee om rond te neuzen bij deze bijzondere merken. Al je geluk hebt dan zul je misschien een mooi artikel scoren in de sale!

Geef een antwoord