Scherm van uw MacBook laten vervangen

Door al het online werken gebruiken we onze laptops nu bijna elke dag. Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets misgaat met de laptop. De accu kan kapot zijn of er kan schade aan het scherm ontstaan. Dit kan de beste overkomen. Een laptop is immers een gebruiksvoorwerp. Het kan dus gebeuren dat je MacBook van de tafel is gevallen, of dat de tas waar de laptop in zit gevallen is. Helaas gebeurt het wel eens dat het scherm dan beschadigd is. Dit kan zich op meerdere manieren uiten. Zo kan het scherm bijvoorbeeld alleen nog maar zwart beeld geven of is het scherm gebarsten. In beide gevallen is het handig om dit te laten repareren. Een macbook scherm vervangen kan u vaak het beste door een specialist laten doen. We hebben zelf namelijk niet de gereedschappen en kennis om de laptop goed open te maken. Laat staan om hem ook weer goed te repareren zodat hij daarna weer gebruikt kan worden.  

 

Snelle reparatie

Wanneer het scherm van uw MacBook dus kapot is, is het verstandig om deze te laten repareren. Er zit bijvoorbeeld een specialist in Amsterdam. Zij hebben een grote voorraad van allerlei Appleonderdelen in de winkel liggen. Hierdoor kan het vervangen van het scherm binnen een hele snelle tijd. In de meeste gevallen wel binnen één dag. Dit is natuurlijk ideaal als u uw laptop alweer snel nodig heeft voor het werk of studeren. Wanneer u een afspraak maakt of gewoon langsgaat in de winkel, beginnen de specialisten met een diagnose. Tijdens deze diagnose wordt er vastgesteld wat precies de schade aan uw MacBook is. Hierin worden ook de kosten berekend, dit heet de prijsopgave. 

 

Opsturen kan ook

In deze prijsopgave staat dan wat er defect is en welke onderdelen vervangen moeten worden om de laptop weer goed werkend te krijgen. Ook worden de reparatiekosten hierbij opgeteld. De prijsopgave wordt dan telefonisch besproken zodat u vooraf een duidelijke prijs heeft. Nadat de prijsopgave is berekend en u de MacBook wil laten repareren voor deze prijs gaat de specialist aan de slag. Hij of zij zal het scherm dan vervangen. Hierdoor werkt uw laptop weer helemaal zoals u wilt binnen een korte tijd. Ook is het mogelijk om uw laptop op te sturen. Dit kan gedaan worden nadat u zich heeft aangemeld voor de reparatie. De MacBook kan gratis verzonden worden en is dan ook verzekerd tijdens de verzending. Het belangrijkste is dat uw laptop weer snel werkt zoals hij hoort te werken!

Geef een reactie